{gallery}2016/02/03/03{/gallery} U sklopu posjeta gradu Dubrovniku povodom Feste svetog Vlaha i Dana grada Dubrovnika gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava sa delegacijom je odao počast poginulim braniteljima u Domovinskom ratu polaganjem vijenca i paljenjem svijeća kod spomen križa na Boninovu u Dubrovniku.

Delegaciju Grada Vukovara činili su pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje i upravljanje gradskom imovinom Ivana Arambašić i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović, na čelu s gradonačelnikom grada Vukovara Ivanom Penavom.

Vijence su također položili i predstavnici Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije te predstavnici braniteljskih udruga.

Gradonačelnik Penava bio je prisutan i na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika povodom Feste svetog Vlaha i Dana grada Dubrovnika te na svečanom otvaranju Feste, euharistijskom slavlju i procesiji.