×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/07/01/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/07/01/02

 Grad Vukovar i „Gradnja d.o.o iz Osijeka potpisali su danas ugovor vrijedan 9.490.323,22kn sa PDV-om za uređenje javno-prometne površine: nogostupa, kolnika i pješačke zone te pripadajuće oborinske odvodnje za područje ulica: Dr. Franje Tuđmana, J.J. Strossmayera i Vladimira Nazora i okolnih ulica. Ugovor su potpisali gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i predsjednik uprave „Gradnja" d.o.o Berislav Šmit. Projekt je izradila tvrtka „Elisa-S.Z. d.o.o iz Zagreba, a rok za završetak radova je 120 dana.

-Radostan sam što prvog dana Republike Hrvatske i Grada Vukovara u Europskoj uniji potpisujemo ugovor za jedan europski projekt kojim određujemo kako će nama i našim budućim generacijama izgledati središte našeg grada. A, Vukovar će biti ljepši nego ikada, vidjet ćete – naglasio je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Sabo, zahvaljujući projektantima na izvrsnim rješenjima koje će već dokazana tvrtka „Gradnja" zasigurno znati provesti u zajedničko djelo.

-Upravo na ovakvim projektima imamo ogromno iskustvo, poslu uvijek prilazimo vrlo odgovorno, što će u ovom slučaju biti i posebno naglašeno jer Vukovaru i njegovim građanima želimo predati središte grada uređeno na europski način – obećao je Berislav Šmit u ime izvođača radova i dodao da će s radovima započeti odmah.

{gallery}2013/07/01/02{/gallery}