U Švicarskoj, mjestu Spreitenbach koje je smješteno između Badena i Züricha, otvoren je hotel „Hilton Garden Inn". Svečano otvorenje upriličeno je rezanjem vrpce glavnih investitora, vlasnika tvrtke Immo Invest Partner, braće Džek i Frenk Đordića te upravitelja tvrtke HRMP AG, Miroslava Vuletića, uz simbolično preuzimanje ključeva.

Naime, svoja vrata ovaj hotel je gostima otvorio u ožujku, a službeno svečano otvorenje koje su svojom prisutnošću uveličali mnogobrojni uvaženi gosti održalo se 19. kolovoza 2019. godine. Svečanom otvorenju nazočio je i zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara, Marijan Pavliček.

Uspješan je to projekt odvijan u dvije faze, gdje je u prvoj fazi izgrađena ulica i centar u sklopu kojeg se uz 120 stambenih objekata između ostalog nalaze dječji vrtić i jaslice, dok je u drugoj fazi uslijedila izgradnja hotela.

Posjetitelji koji su nazočili otvorenju imali su priliku pogledati hotel, sobe i kongresne dvorane, a imajući u vidu položaj Spreitenbacha te blizinu autoputa A1 i zračne luke Zürich-Kloten, hotel je nedvojbeno idealno mjesto za mnoge poslovne ljude i turiste.

Glavni investitori ovog projekta, tvrtka Immo Invest Partner Vukovar d.d. sa Gradom Vukovar potpisala je Ugovor o kuporodaji nekretnina od posebne važnosti u vlasništvu Grada Vukovara, zgrade nekadašnjeg "Hotela Dunav", čime će se nastaviti ulagati u ekonomski i turistički razvoj grada Vukovara.