Predsjednik Gradskog vijeća Grada Vukovara Igor Gavrić prisustvovao je premijeri dokumentarnog filma „Slike iz života ratnika" redatelja Silvija Mirošničenka. Film je nastao uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja, Vukovarsko-srijemske županije i Općine Tovarnik, a nastao je u produkciji Udruge za audiovizualno stvaralaštvo Artizana iz Zagreba i Udruge dr. Ante Starčević iz Tovarnika.
Film prikazuje život Ivana Anđelića – Doktora, jednog od heroja Domovinskog rata koji je poznat po iznimnoj hrabrosti i snalažljivosti kojom se borio na mnogim ratištima. Jedan je od rijetkih heroja koji je preživio ratni pakao Vukovara dok su drugi poginuli za vrijeme obrane grada ili su ih pogubile JNA i raznorazne srpske formacije na Veleprometu i Ovčari nakon pada grada. Ivan Anđelić - Doktor se s manjim brojem suboraca spasio u rizičnom proboju iz grada. Nažalost, mnogi su i na tom putu nastradali.
Nakon pada Vukovara, Ivan Anđelić – Doktor postao je zapovjednik Rame, iz koje vuče porijeklo, te je ustrojio brigadu Rama. Ratnim znanjem i iskustvom stečenim u Vukovaru postavio je na noge obranu Rame.
U lipnju 1992. biva teško ranjen. Nakon dugog liječenja u Splitu, nastavlja karijeru profesionalnog vojnika te odbija mirovinu sve do mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja i preustroja ratnih postrojbi HV-a.