{gallery}2016/11/19/07{/gallery} Grad Vukovar posjetili su članovi Hrvatskog katoličkog liječničkog društva koji već tradicionalno, dugi niz godina hodočaste u Vukovar kako bi odali pijetet žrtvama, u znak zahvalnosti braniteljima i samom gradu heroju.

Članovi HKLD gradonačelniku grada Vukovara Ivanu Penavi tim su putem uručili prikupljenu donaciju za projekt „Vukovarski Vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva", monografiju s posvetom te umjetninu s motivima nadolazećih božićnih blagdana.

Podpredsjednik zagrebačke podružnice HKLD-a prim.dr.med. Ivan Barišić, spec. Interne medicine – neurolog rekao je kako je i njihovo društvo osnovano prije 25 godina. „Vaše obljetnice su i naše obljetnice jer je Vukovar u našim srcima i trajno ćemo čuvati spomen na hrabrost i žrtvu naših branitelja ali i cijelog Vukovara"

Gradonačelnik Penava je zahvalio članovima društva na angažmanu i posjeti Vukovaru te ih upoznao sa situacijom grada Vukovara na gospodarskom planu, ali i najnovijim obećanjima Vlade RH koje se dotiču grada Vukovara kao mjesta posebnog pijeteta.