Munchmallow i plišana djeca, naziv je predavanja, koje je dr. Aleksandra Jovanović Madjar, održala u Dječjem vrtiću Vukovar II. Prezentirana tema o odgojnim i komunikacijskim stilovima roditeljstva namijenjena je ciljnoj grupi roditelja djece rane dobi i odgojiteljima.

U suradnji s Centrom za poticanje razvoja djeteta iz Novog Sada, Dječji vrtić Vukovar II, organizirao je predavanje za roditelje i odgojitelje, o njegujućim, mekim, kritičkim i strukturalnim odgojnim stilovima roditeljstva.

Osim teorijskog pristupa proučavanja razvoja djeteta, sudionici predavanja upoznati su s razvojnim karakteristikama i promjenama koje prate dijete tijekom odrastanja, kao i pozitivnim i negativnim implikacijama različitih odgojnih i komunikacijskih stilova u odnosu odrasli-dijete i posljedicama po razvoj djeteta za zdravo i funkcionalno reagiranje kao odraslog pojedinca. Dr. Aleksandra Jovanović Madjar, posebice se osvrnula na posljedice mekog/ munchmallow roditeljskog stila odgajanja za razvoj značajnih životnih vještina.