{gallery}2015/01/30/04{/gallery} Na današnji dan, prije 14 godina, otvoren je Područni objekt Leptirić, Dječjeg vrtića Vukovar I na radost obitelji koje žive na području Borova naselja. Djeca skupine Maslačak su svoj Vrtić i svoje prijatelje tom prigodom darivala predstavom "Putovanje malog puža". I kao što to lijepo reče naš književnik Miroslav Krleža: "Igra izvire iz djece kao vrelo iz brijega"... tako su naša djeca kroz ples i pjesmu razgalila srca svih prisutnih i pokazala da je igra jako ozbiljna stvar i da su sigurnost, ljubav, prihvaćanje i ohrabrivanje jako važni u dječjem životu. A to našoj djeci nesebično pružaju odgajateljice i ostalo osoblje Vrtića koje se brine za njihovo bezbrižno djetinjstvo. Jer to i jest ono na što smo pozvani: "Čovječanstvo duguje djetetu sve najbolje što može dati." (Deklaracija o pravima djeteta)

Nakon predstave slavlje se nastavilo u radosti, pjesmi i plesu kako i priliči na proslavi rođendana a i zasladili smo se voćnom tortom.

Sretan rođendan Vrtiću i da još dugo djeluje na radost naših mališana i roditelja koji ga trebaju i koji mu s povjerenjem dovode svoju djecu!