×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/11/28/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/11/28/01

22. studenog, u prostorijama Razvojne agencije Vukovar d.o.o., održana je radionica na temu ''21 sitnica koju bi volio da mi je netko objasnio kada sam kretao u biznis''. Edukaciju je, uz potporu Ministarstva poduzetništva i obrta kroz program poduzetnički impuls 2012., održao Gordan Horbec iz tvrtke Opulento d.o.o.

Edukaciji su pristupili polaznici netom završenog programa Punom brzinom u poduzetništvo kroz koji je potpisano 6 ugovora za razvoj poslovnih ideja i izradu poslovnih planova poduzetnika-početnika, kao i druge tvrtke te studenti 3. godine smjera trgovina Veleučilišta L. Ružičke iz Vukovara.

Kroz edukaciju je obrađeno 21 područje poslovanja tvrtki s naglaskom na pružanje znanja i primjera o primjeni zakona, poslovnih normi i vještina u praksi.

{gallery}2012/11/28/01{/gallery}