Poštovane/i predstavnice/i udruga,
kako bismo svima olakšali i pojednostavili dostavu godišnjih izvješća udruga za UO za društvene djelatnosti dajemo vam informacije vezano za izvješća za 2017. godinu.

Kao korisnici financiranja, sukladno potpisanim ugovorima, dužni ste Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, na propisanim obrascima, do 28. veljače 2018. godine, dostaviti završno izvješće o provedbi projekta ili programa na propisanim obrascima, dostaviti presliku ovjerenog i potpisanog PROR-POT obrasca (opisni i financijski dio odnosi se na program ili projekt u cjelini bez obzira na udio sufinanciranja od Grada Vukovara, a obrasci vam se nalaze u privitku ove obavijesti), novinske, radijske, televizijske i druge objave te eventualno druge informacije.

Možete primijetiti kako za 2017. godinu vaša izvješća možete dostaviti skenirano e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a koja će se tretirati jednako kao i da ste ih poslali poštom ili donijeli osobno u pisarnicu.

Obrasci za završno izvješće na linkovima ispod:

OBRAZAC ZA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠĆA UDRUGA 2017

IZVJEŠTAJ O POTROŠNJI PRORAČUNSKIH SREDSTAVA