{gallery}2016/04/25/14{/gallery}                                                                                    POZIV NA ISKAZ INTERESA

za sudjelovanjem na VuMi – 7. Sajmu Informiranja mladih Vukovar,
13. svibanj 2016.
10:00 – 14:00 sati Hotel LAV, Vukovar

PRONI Centar za socijalno podučavanje, s ciljem podizanja kvalitete informiranja mladih, i ove godine poziva sve institucije, organizacije, nevladine organizacije, civilne inicijative i poslovni sektor koji direktno ili indirektno rade s mladima, da na „VuMi"-u (Sajam Informiranja mladih Vukovar ) ponude mladima i javnosti informacije o svojim programima, projektima i aktivnostima za mlade (npr. mogućnosti uključivanja, popusti, stipendije, posao, volontiranje, usluge, pomoć...), te se prigodno priključe obilježavanju programa Europskog dana informiranja mladih, koji se diljem Europe obilježava 17. travnja.
Ideja organiziranja „VuMi"-a potekla je od strane Savjetodavnog odbora Info-centra za mlade, kojeg čine predstavnici Grada Vukovara, Europskog doma Vukovar, Ministarstva unutarnjih poslova – Policijske uprave Vukovarsko-Srijemska i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - Područnog ureda Vukovar.

Glavni cilj „VuMi"-a je podići razinu informiranosti mladih o mogućnostima i izborima koji im se nude, te ukazati javnosti na potrebu i dobrobit međusobne suradnje u zajednici.

„VuMi"-om želimo obuhvatiti područja informiranja mladih iz Nacionalnog programa za mlade:

- Obrazovanje, profesionalno osposobljavanje i usavršavanje u kontekstu cjeloživotnog učenja
- Zapošljavanje i poduzetništvo
- Socijalna zaštita i uključivanje
- Zdravlje i zdravstvena zaštita
- Aktivno sudjelovanje mladih u društvu
- Kultura i mladi
- Mladi u Europskom i globalnom okruženju

Vjerujemo da se svi koji direktno ili indirektno rade s mladima u dobi od 15 do 30 godina mogu pronaći barem u jednom od navedenih područja, te se nadamo da „VuMi" vidite kao vašu dodatnu mogućnost približavanja mladima i javnosti, kao i osobnu promociju.

Ukoliko želite sudjelovati, molimo Vas da svoj interes iskažete putem prijavnog obrasca koji se nalazi u privitku, kako bismo mogli na vrijeme i kvalitetno sve organizirati. Rok za iskazivanje interesa je 4. svibanj 2016. nakon kojeg će svi prijavljeni dobiti detaljnije informacije. Molimo Vas da se putem prijavnog obrazca izjasnite na koji način želite sudjelovati - kroz štandove (promo –materijalima) i/ili konkretnim aktivnostima (radionica, ples, pokazne vježbe, simulacije ili drugi oblici predstavljanja vaših aktivnosti).

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, možete se javiti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili telefonom na broj 032/450-106. Prijavni obrazac možete poslati na isti e-mail ili na fax broj 032/441-612.

 

PRIJAVNICA ZA VuMi

POZIV NA ISKAZ INTERESA ZA VuMi