×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/10/14/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/10/14/02

{gallery}2013/10/14/02{/gallery}U sklopu Dječjeg tjedna Društvo „ Naša djeca" Vukovar u suradnji s dječjim vrtićima organiziralo je tradicionalno druženje djece s gradonačelnikom i dogradonačelnicom.

U predškolskoj igraonici Društva „Naša djeca" djecu je posjetila dogradonačelnica grada Vukovara gđica Danijela Stanković zajedno sa svojim suradnicima. Djeca su je veselo dočekala. Pripremili su joj poklon - mapu s njihovim crtežima i recitacijama koje su naučili. Za kraj druženja dogradonačelnica ih je obradovala slatkišima.

U Borovu naselju djecu dječjih vrtića „Vukovar 1" i „Vukovar 2" posjetili su gradonačelnik grada Vukovara gosp Željko Sabo, dogradonačelnica gđica Danijela Stanković i njihovi stručni suradnici. Djeca su za njih pripremila prigodni program sa pjesmom i plesom. U dvorani vrtića koja je okupila veći broj djece družilo se i veselilo. I djeca dječjih vrtića također su gradonačelniku uručila mapu s crtežima, te su za svoj trud bili nagrađeni slatkišima. To je još jedna u nizu aktivnosti koju Društvo „Naša djeca" organizira povodom Dječjeg tjedna.