×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/02/11/07
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/02/11/07

U organizaciji Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar i ove godine se, već tradicionalno po 4.puta, održala zabava ''Valentinovo pod maskama'' u kojoj zajedno proslavljamo Valentinovo i maškare. Naši dragi gosti su bili korisnici Programa dnevnog boravka i pomoći u kući, gosti iz ''Male Terezije'', gosti iz Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar te roditelji korisnika. Priredbi su prisustvovali i predstavnici Grada Vukovara, zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković, te pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine gospođa Dragica Holoker Radumilo.

Gosti su u programu imali priliku pogledati naš igrokaz ''Otok'' te poslušati recitacije i izvedbe pjesama naših korisnika koje su marljivo uvježbavali. Nakon nas su nastupili i korisnici Dnevnog boravka i pomoći u kući starijim osobama. Zabava je započela uz ''Ples srca'' u kojemu se 10 muško-ženskih parova borilo najmaštovitijim plesom za pobjedu koju su na kraju odnijeli Miroslav Ivan (korisnik) i Nataša Lapčević, gošća iz Glazbene škole. Maskiravši se u Sulejmanovu Hurem, titulu najbolje maske je odnio Željko, korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar. Zabava se do kraja nastavila uz puno pjesme, plesa i smijeha naših korisnika i gostiju što nam i je bio glavni cilj.

{gallery}2013/02/11/07{/gallery}