×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2012/12/10/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/12/10/05

PRONI Centar za socijalno podučavanje u sklopu projekta „Što i Kako" organizirao je Fokus grupu „ŠiK" na kojoj su sudjelovali mladi, Članovi Savjeta mladih grada Vukovara i predstavnici ustanova i udruga s područja grada. Cilj aktivnosti je bio aktivno sudjelovanje istih u izradi prijedloga Operativnog plana provedbe Gradskog programa mladih grada Vukovara, te komentiranje prijedloga Gradskog programa za mlade grada Vukovara. Ovo je ujedno bila i završna aktivnost u sklopu projekta – završna javna rasprava na oba dokumenta. Aktivnost je održana 05.12.2012 godine simbolično na međunarodni Dan volontera, a sudjelovalo je 30 osoba.

Ovim projektom omogućeno je da ova dva važna dokumenta budu sačinjena od stvarnih potreba mladih i realnih mogućnosti njihove provedbe u suradnji s pojednim institucijama u lokalnoj zajednici u kojoj živimo, te se nadamo da će kao takvi postati temeljni dokumenti za rad s mladima na području grada Vukovara.

Projekt "Što i kako" financiran je sredstvima Europske komisije kroz program Mladi na djelu, Akcija 5. - Potpora europskoj suradnji u području mladih, Podakcija 5.1. - Sastanci mladih i osoba odgovornih za politiku prema mladima.

{gallery}2012/12/10/05{/gallery}