Na poticaj Ureda za udruge Vlade RH i ove godine UZOSIO Golubica Vukovar priključila se mnogim udrugama u Hrvatskoj koje žele približiti javnosti svoj program od interesa za opće dobro.
Povodom Dana otvorenih vrata našu stambenu zajednicu u Kolodvorskoj 18, posjetio je Župan Vukovarsko – srijemske županije gosp. Božo Galić, koji je imao priliku vidjeti životni prostor naših korisnika. U ugodnom ozračju razgovarao je i družio se s našim korisnicima i zaposlenicima. Također, nas je posjetila i novo izabrana zamjenica Gradonačelnika Grada Vukovara gđa Ivana Mujkić, koja se družila sa našim korisnicima u stambenim zajednicama.
Počašćeni njihovim prisustvom, pokazali smo im prostore stambenih zajednica i prezentirali im naš rad.
U prostorijama poludnevnog boravka Velebitska 16 a, ugostili smo članice Zaklade „Sunčica" Vukovar na čelu sa predsjednicom Podružnice Vukovar gospođom Snježanom Maljak, koje su nas posjetile i obradovale darovima, te zajedno sa našim korisnicima izrađivale ukrasne košare od papira. Prezentirali smo im naše radove iz likovno kreativne radionice, te su na taj način mogle vidjeti kako protječe boravak naših korisnika u poludnevnom boravku.
Zahvaljujemo se svim posjetiteljima što su otvorili vrata naše Udruge i počastili nas svojim dolaskom!