Članovi udruge Paloma proslavili su Božićne blagdane i dan dječje radosti uz glazbu, ručak, recitacije i podjele paketića uz dolazak djeda Božićnjaka, te otvorenja salona za masažu, prve engleske čitaonice i šahovskog kluba iz Orahovice, Srbije, Vukovara i Pačetina.

Pozdravni govor održala je pročelnica UO za društvene djelatnosti Grada Vukovara Ana Živanović te gosti iz Hrvatske, BiH i Srbije. Događaju je nazočilo 120 odraslih osoba i 30 djece, fotografa i članova "Palome".

Pobjednici u šahu su bili domaćini Zoran Jozić, predsjednik šahovskog kluba Pačetin i Zoran Ljikar, članovi šahovskog kluba Pačetin koji su ujedno i prvaci druge Hrvatske šahovske lige. Svojim prisustvom druženje su nam uljepšali i Mato Mesić, klupski šahovski sudac, Toth Miroslav, državni šahovski sudac i predsjednik zajednice 18 sportskih udruga grada Orahovice te Zvonko Borda predsjednik šahovskog kluba Doljani.

Gosti su nam dolazili čak i iz daleke Moldavije i Norveške, dok su nas iz Hrvatske posjetili iz Preča, iz Srbije iz Šida s predsjednicom Marijom Šikarić i Moroviča Jovo Lazić predsjednik invalida rada, a iz Bosne i Hercegovine iz Dvorova Radinka Todić, predsjednica udruženja žena Beli anđeo.

Početak druženja bio je u 10.00 sati, a trajao je sve do 19.00 sati.