{gallery}2016/10/05/01{/gallery} Od 30. rujna do 02. listopada 2016. godine korisnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica" Vukovar sa svojim voditeljima sudjelovali su na 3. Ljetnim igrama Specijalne olimpijade Hrvatske održanim na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Na natjecanjima su osvojili izvrsne rezultate - dvije zlatne i četiri brončane medalje, po slijedećim kategorijama:

Skok u dalj muški - naš korisnik N.J. osvojio je treće mjesto i brončanu medalju
Skok u dalj žene - naša korisnica S.D. osvojila je treće mjesto i brončanu medalju.
Bacanje loptice muški - naš korisnik N.J. osvojio je peto mjesto.
Bacanje loptice žene - naša korisnica S.D. osvojila je treće mjesto i brončanu medalju.
Pikado muški prva jakosna skupina - naš korisnik I.M. osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju.
Pikado muški druga jakosna skupina - naš korisnik D.A. osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju, a četvrto mjesto osvojio je korisnik J.M.
Pikado žene prva jakosna skupina - naša korisnica M.S. osvojila je treće mjesto i brončanu medalju.

Nakon dodjele priznanja i zatvaranja ljetnih igara, naši su korisnici 03.10.2016. godine na poziv Centra za unapređenje kvalitete života „HePi" Zagreb, u dvorani stolnoteniskog kluba Novi Zagreb odigrali prijateljsku utakmicu s Hendi ping ekipom iz Zagreba, koja utakmica je ujedno i uvod u početak državnog Hendi ping natjecanja. Ovom prijeteljskom utakmicom završeno je ovo natjecateljsko putovanje u Zagrebu.
Čestitamo korisnicima na osvojenim medaljama i zahvaljujemo svima koji su pomogli u organizaciji putovanja, ali i onima koji su ekipi „Golubice" pružali podršku tijekom natjecanja!