×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2016/11/19/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/11/19/06

{gallery}2016/11/19/06{/gallery} U sklopu obilježavanja Žrtve Borova Naselja za Domovinu, odana je počast svim nestalim hrvatskim braniteljima i civilima u Domovinskom ratu.

Samo iz grada Vukovara na popisu nestalih nalazi se još 291 osoba. Za njih je kod spomenika nestalim osobama zapaljeno isto toliko svijeća, a vijence su položilo izaslanstvo Grada Vukovara na čelu s gradonačelnikom Ivanom Penavom, Vukovarske majke, Savez udruga obitelji poginulih i nestalih u Domovinskom ratu i Udruga branitelja HOS-a grada Vukovara.

„Najteže je obiteljima koje još uvijek traže svoje najmilije", rekao je gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava te zahvalio svima koji su sve ove dane uz Vukovar i Vukovarce te što je na primjeren način odana počast svim braniteljima i civilima koji su položili svoje živote za Hrvatsku.