Obilježena je 31. godišnjica stradanja vukovarske gradske četvrti Borova naselja tijekom velikosrpske agresije na Vukovar u Domovinskom ratu 1991. godine.

Pred ostatcima bivše zgrade Borovo Commercea počast su odala brojna izaslanstva, među kojima i delegacija Grada Vukovara predvođena gradonačelnikom grada Vukovara Ivanom Penavom i predsjednikom Gradskog vijeća Grada Vukovara Željkom Sabom.

Nakon prigodnog programa i molitve, kolona sjećanja krenula je Ulicom Blage Zadre i Trpinjskom cestom do crkve Gospe Fatimske gdje služena sveta misa.

Obilježavanje se nastavilo na obali Dunava u Borovu selu gdje je odana počast stradalim hrvatskim braniteljima i civilima koji su 1991. godine tamo ubijeni.

Bacanjem vijenca u rijeku, obilježeno je stradanje branitelja i civila, kojima se ni danas ne zna posljednje počivalište.

Jednako tako, na mjestu masovne grobnice na farmi „Lovas“ iz koje je 2001. godine ekshumirano 24 posmrtna ostatka hrvatskih branitelja i civila odana je počast paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca, a odana je počast i svim nestalim hrvatskim braniteljima i civilima u Domovinskom ratu polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika nestalim osobama u Borovu naselju.