×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/02/19/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/02/19/03

{gallery}2015/02/19/03{/gallery} U Gradskoj je vijećnici upriličen operativni sastanak pedagoginja i pedagoga osnovnih škola s područja grada Vukovara i predstavnika Koordinacijskog tima vijeća za prevenciju.

Potaknuti zadnjim događanjem, kada su vandali u parku na Vijencu Ruđera Boškovića zapalili i uništili četiri igrala na dječjem igralištu, Vijeće za prevenciju odlučilo je još jače intenzivirati svoje napore kako bi se proširila svijest o važnosti čuvanja naše zajedničke imovine.

Iz navedenog razloga sazvan je i operativni sastanak pedagoginja i pedagoga osnovnih škola i predstavnika Koordinacijskog tima Vijeća za prevenciju s ciljem osmišljavanja predavanja i konkretnih aktivnosti za učenike osnovnih škola kojima bi se, na njima prilagođen način, prenijela poruka dobrobiti čuvanja gradske imovine.

Učenike bi osim zanimljivog predavanja dodatno trebale motivirati i nagrade koje će osigurati Vijeće za prevenciju.