U petak, 26. travnja 2024. godine, u Hrvatskom domu Vukovar s početkom u 13:00 sati Grad Vukovar organizira besplatnu radionicu prof. Tonija Miluna na temu financijske pismenosti za mlade, a u sklopu projekta „Obogati se znanjem“.

Prof. Toni Milun nagrađivani je profesor matematike i financijski vloger koji je snimio više od 2000 videa u kojima na jednostavan i konkretan način objašnjava matematiku školarcima i studentima.

Radionica financijske pismenosti u sklopu projekta „Obogati se znanjem“ za cilj ima educirati polaznike osnovama financijske pismenosti te osvijestiti mlade o važnosti svjesnog pomišljanja o financijama, ali ih i poučiti tehnikama razmišljanja i djelovanja koje mogu dovesti do stabilnije financijske situacije i boljeg životnog standarda.

Radionica će trajati ukupno 120 minuta, od čega će predavanje trajati 90 minuta, a odgovaranje na pitanja sudionika ukupno 30 minuta, ovisno o potrebi i interesu. Na radionici se očekuje oko 200 učenika osnovnih i srednjih škola s područja grada Vukovara.