17. Međunarodni nogometni turnir U-14 ove se godine u Vukovaru odigrava od 25. do 28. travnja, a svečano ga je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček na stadionu HNK Vukovar '91 u Borovu naselju.

„Memorijal vukovarskih branitelja U-14 i ove godine okuplja ekipe, ne samo iz Lijepe naše nego i one iz dijaspore, naše iseljenike. Izuzetno nas raduje što se upravo u Vukovaru okuplja sva ova mladost. Drago mi je što na ovakav način, kroz sportske aktivnosti zajedno promoviramo vrijednosti Domovinskog rata. Ovo je najbolji primjer kojim možemo pokazati kako i naši branitelji mogu aktivno sudjelovati u razvoju zajednice, pogotovo u sportskim aktivnostima koje se odvijaju na području grada Vukovara" rekao je zamjenik Pavliček te natjecateljima poželio da najbolji pobijedi.

Ove godine je U-14 okupio 17 nogometnih momčadi, a utakmice se osim na stadionu HNK Vukovar '91 odigravaju na stadionima HNK Radnički, HNK Mitnica te na stadionu „Ivan Barun" u Bogdanovcima.

Svečanost proglašenja pobjednika te dodjela pehara i medalja održati će se u nedjelju, 28. travnja 2019. godine u 12:00 sati na stadionu HNK Vukovar '91 u Borovu naselju.