Projekt "Čista energija za Vukovar" predstavlja inovativnu inicijativu usmjerenu prema održivom razvoju i unapređenju energetske učinkovitosti u Vukovaru. Kako bi se širila svijest i educirala lokalna zajednica o važnosti ovog projekta, dizajnirani su promidžbeni materijali koji jasno i privlačno prenose ključne informacije.

Informativna brošura: Informativna brošura pruža detaljan pregled ciljeva projekta "Čista energija za Vukovar". Kroz grafike i jednostavan jezik, brošura objašnjava planirane mjere i korake usmjerenje ka energetskoj održivosti u Vukovaru. Ciljevi projekta, uključujući smanjenje emisija stakleničkih plinova, povećanje energetske učinkovitosti te implementaciju obnovljivih izvora energije, istaknuti su kako bi se potaknula podrška lokalne zajednice.

Informativni letak: predstavlja sažetiji i jednostavniji komunikacijski alat koji se može postaviti na različitim lokacijama u Vukovaru. Na letku su informacije o ciljevima projekta sažetije naglašavajući ključne prednosti čiste energije za lokalnu zajednicu. Ovaj materijal ima svrhu privlačenja pažnje prolaznika i poticanja razgovora o važnosti promicanja održivih energetskih praksi.

Svi ovi promidžbeni materijali zajedno stvaraju snažan vizualni identitet i jasnu poruku koja potiče lokalnu zajednicu Vukovara da podrži i sudjeluje u projektu "Čista energija za Vukovar", kako bi zajedno doprinijeli održivijoj budućnosti.

Ukupna vrijednost projekta: 259.470,62 € , od čega bespovratna sredstva iznose: 217.330,02 € (83,76 %)
Nositelj projekta: Grad Vukovar, Hrvatska
Projektni partner: EFLA Consulting Engineers, Island
Razdoblje provedba projekta: 13.04.2022.-12.04.2024.




KONTAKT PODACI:
Grad Vukovar, Dr. Franje Tuđmana 1, 32000 Vukovar, Hrvatska, + 385 (0) 32 456 501
www.vukovar.hr, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Miramarska cesta 22, 10 000 Zagreb, Hrvatska
www.mrrfeu.hr, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zajedno za zelenu Europu | www.eeagrants.hr



Projekt “Čista energija za Vukovar” je financiran od Islanda, Lihtenštajna i Norveške kroz Financijski mehanizam Europskog gospodarskog prostora (EGP) 2014. – 2021. uz nacionalno sufinanciranje Republike Hrvatske u okviru Programa „Energija i klimatske promjene”. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Grada Vukovara i ni na koji način se ne može smatrati da odražava stavove Upravitelja Programa „Energija i klimatske promjene“.

footer