Kategorija: Sport

Protekloga vikenda u Đakovu se igrao sad već tradicionalni međunarodni turnir Đakovo Volley 2022., na kojem je sudjelovalo ukupno 16 parova iz Hrvatske, Slovenije, Norveške, Bosne i Hercegovine i Srbije. Ispred KOP Vukovara sudjelovala su dva para, Brletić/Verasto i Franić/Bačić.

U odličnoj konkurenciji, mladi par Verasto i Brletić su odigrali 4 susreta i izborili dvije pobjede, ali su ih 2 nespretna poraza koštala plasmana u polufinale.
Drugi par Franić/Bačić do finala dolazi bez izgubljenog seta, no u finalu protiv hrvatsko slovenskog para ipak gube koncentraciju i osvajaju drugo mjesto.


Dokaz je ovo kontinuirano kvalitetnog rada Kluba odbojke na pijesku "Vukovar" koji je u izrazito kratkom roku izborio i plasman u 1. hrvatsku ligu u odbojci na pijesku, a tu su i 2. mjesto na državnom prvenstvu u konkurenciji U20, 3. mjesto na državnom prvenstvu u konkurenciji U22 i 4. mjesto na državnom prvenstvu u konkurenciji U18.

Vukovarski pijeskaši se neće dugo odmarati, jer je idući vikend rezerviran za odigravanje drugog dijela 1. hrvatske lige koji će se održati u Podstrani.

Zaželimo im sreću!