Kategorija: Pozivi

KLASA: 551-06/22-01/1
URBROJ: 2196-1-02-22-1
Vukovar, 05. rujna 2022.


J A V N I   P O Z I V
za prijavu krajnjih korisnika programa pružanja usluga potpore i podrške osobama starije životne dobi i/ili nemoćnim osobama s područja grada Vukovara u projektu „Pokloni mi osmijeh III“ u sklopu Poziva „ZAŽELI - Program zapošljavanja žena - faza III“ financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda



Javni poziv upućuje se osobama starije životne dobi i/ili nemoćnim osobama za iskaz interesa za primanje usluga potpore i podrške osiguranu kroz provedbu projekta Grada Vukovara „Pokloni mi osmijeh III“ u sklopu Poziva „ZAŽELI - Program zapošljavanja žena - faza III“ financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Ovaj poziv objavljuje se s ciljem prikupljanja podataka i utvrđivanja potreba starijih i/ili nemoćnih osoba s područja grada Vukovara za navedenom uslugom.
Prijaviti se mogu:
a) Starije osobe (osobe u dobi od 65 i više godina)
b) Nemoćne osobe (osobe kojima je potrebna pomoć u kućanstvu neovisno o dobi, npr. osobe s invaliditetom)

Napomena: Osobe kojima je predmetna usluga potpore i podrške osigurana iz sredstava Državnog proračuna ili drugog javnog izvora, ne može biti korisnik potpore i podrške unutar projekta Grada Vukovara „Pokloni mi osmijeh III“ u sklopu Poziva „ZAŽELI - Program zapošljavanja žena - faza III“ financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

2. Usluge potpore i podrške odnose se na: pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova, krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, brigu o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo te pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima.
Prijave se dostavljaju na standardiziranom obrascu putem pošte ili osobnim dolaskom ili na e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a uz popunjen i vlastoručno potpisan obrazac prijave potrebno je priložiti presliku osobne iskaznice (za nemoćne osobe odnosno osobe mlađe od 65 godina potrebno je uz navedeno dostaviti i dodatnu dokumentaciju, npr. Potvrdu, Rješenje, medicinsku dokumentaciju).

Obrazac za prijavu krajnjih korisnika može se preuzeti na web stranici Grada Vukovara www.vukovar.hr ili na porti gradske uprave Vukovar na adresi Dr. Franje Tuđmana 1, Vukovar.
Rok za podnošenje prijava je od 05.09. do 13.09.2022.
Kontakt broj za više informacija: 032/456-530.


Gradonačelnik:
Ivan Penava, prof.

 

PRIJAVA