SUSRET, predstava zagrebačkog Teatra Exit, gostuje u Hrvatskom domu Vukovar - u nedjelju, 9. veljače 2020. godine u 20 sati.

U prodaji je samo 70 ulaznica (komorna scena), cijena ulaznice 30 kuna. Blagajna Hrvatskog doma radi radnim danom (pon-pet) od 10 do 13 sati, na dan predstave od 18 sati. Informacije i rezervacije u isto vrijeme na tel. blagajne 450-679.

Autorica teksta i redateljica predstave je Nina Mitrović, a igraju Siniša Popović i Filip Križan.

"Prema riječima autorice i redateljice Nine Mitrović 'Susret' je napeta psihološka drama o dva čovjeka suočena s prošlošću od koje više ne mogu pobjeći. Komad je to o ljubavi i mržnji, kajanju i žaljenju. I pitanju koje se krije u pozadini cijele priče: Što ako nam naši roditelji ne mogu ili ne znaju dati ljubav?
'Susret' je 2009. nagrađen nagradom za dramsko djelo Marin Držić. Izveden je 2013. u sklopu festivala novog pisma LabFest u Londonu, u koprodukciji Theatre 503 i Fat Git Theatre, u režiji Josha Rochea. Iste je godine imao premijeru u Slovenskom Narodnom Gledališču Nova Gorica u Sloveniji u režiji Primoža Beblera. Ovo je prvi put ga hrvatska publika ima prilike vidjeti na pozornici." (Teatar Exit)