Kategorija: Kultura

{gallery}2015/11/23/05{/gallery} U vukovarskom hotelu Lav održano je u petak, 20. studenog, vrlo zanimljivo putopisno predavanje s iznimno velikom posjećenošću. Za preko 120 učenika vukovarskih osnovnih i srednjih škola, studenata i ostalih zainteresiranih posjetitelja Tomislav Perko, putopisac iz Zagreba, ispričao je dio svoje priče te prenio svoja iskustva u šestogodišnjem putovanju diljem svijeta i ujedno predstavio svoju novu knjigu „1000 DANA PROLJEĆA".
Tomislav je putovao alternativnim metodama putovanja (autostop, homeexcange, couchsurfing, house sitting...).
Održao je jedno vrlo inspirativno predavanje te podjelio iskustva sa svima onima koji žele putovati svijetom i upoznavati nove krajeve i kulture na jedan neobičan način te se žele upustiti u nove životne avanture.
Putopisac je napustio uobičajeni način života nakon završetka studija ekonomije i posla koji je obavljao u Hrvatskoj te krenuo u nove životne izazove.
Predavanje je rezultiralo iznimno velikim zadovoljstvom svih posjetitelja i željom da ponovo sudjeluju na sličnom događaju.
Lions kluba Vukovar, pokrovitelj i organizator ovog događaja, uručio je Tomislavu prigodne poklone a ujedno je dogovoren i nastavak suradnje.