Kategorija: Koronavirus

Propusnicu je potrebno zatražiti preko sustava e-Građani te će ista, ukoliko bude odobrena izravno pristići na Vašu e-mail adresu. Svi naši sugrađani koji nisu u mogućnosti zatražiti propusnicu na takav način i dalje će moći poslati zahtjev elektronskim putem na pisarnicu Grada Vukovara ili ručno popuniti obrazac zahtjeva i dostaviti ga u pisarnicu te će iste moći podići sukladno dosadašnjoj praksi.

Zahtjevi će se zaprimati od 8:00 do 10:00 sati na porti Gradske uprave, a propusnice će se izdavati poslije 13,00 sati istoga dana.

Propusnice za zahtjeve koji pristignu nakon gore navedenog roka, bit će izdane sljedeći dan poslije 13,00 sati.

Zahtjev se nalazi na porti Gradske uprave ili ga možete ispisati s internetske stranice Grada Vukovara, a propusnice se izdaju od ponedjeljka do petka.

Zahtjev možete dostaviti i putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te ćete propusnicu dobiti na navednu adresu elektroničke pošte. 

Preporuča se da se propusnice izdaju elektronskim putem na temelju zahtjeva upućenih elektronskom poštom ili drugim načinom bez socijalnog kontakta, a da se u Stožer civilne zaštite građani obraćaju osobno samo iznimno, ako nikako ne mogu drugačije zatražiti propusnicu.

Molimo da se zahtjevi za propusnicu podnose samo u opravdanim slučajevima jer samo odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

NEPOTPUNI ZAHTJEVI NEĆE BITI UVAŽENI

ZAHTJEV