Kategorija: Koronavirus

Poštovane Vukovarke i Vukovarci,

Od 6. travnja 2020. godine na snagu stupa obavezno korištenje e-Propusnica u svrhu napuštanja mjesta prebivališta iz hitnih i opravdanih razloga koje izdaje Stožer civilne zaštite Grada Vukovara.

Propusnicu je potrebno zatražiti preko sustava e-Građani te će ista, ukoliko bude odobrena  izravno pristići na Vašu e-mail adresu. Svi naši sugrađani koji nisu u mogućnosti zatražiti propusnicu na takav način i dalje će moći poslati zahtjev elektronskim putem na pisarnicu Grada Vukovara ili ručno popuniti obrazac zahtjeva i dostaviti ga u pisarnicu te će iste moći podići sukladno dosadašnjoj praksi, od 13 sati na porti Grada Vukovara ukoliko je zahtjev predan toga dana do 10 sati, odnosno idući radni dan ukoliko je zahtjev predan nakon 10 sati.

Osobe koje su do sada podnijele zahtjev te su im iste još uvijek na snazi, svoje propusnice mogu zamijeniti za e-propusnice na porti Gradske uprave Grada Vukovara od ponedjeljka 6. travnja 2020. godine u vremenu od 7-15 sati.

Još Vas jednom molimo da propusnicu zatražite isključivo zbog hitnih i neodgodivih obaveza te iz vitalnih obiteljskih razloga!

 

Foto:drava.info