Kategorija: Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i graditeljstvo

Obavještavaju se građani kako će Agencija za ugljikovodike u svrhu istraživanja geotermalnog potencijala na području grada Vukovara izvoditi geofizičke radove u sklopu snimanja 2D seizmike i magnetotelurike.

Snimanje 2D seizmičkih podataka i snimanje magnetotelurskih podataka na preliminarnom istražnom prostoru Vukovara započeti će 16. veljače 2023. te će trajati maksimalno 3 tjedna.

Projekt koji je financiran sredstvima Europskih fondova podrazumijeva aktivnosti istraživanja geotermalnih voda za potrebe toplinarstva.

Eventualne štete koje nastanu uslijed snimanje seizmičkih podataka procijenit će se odmah nakon završetka radova o čemu će vlasnici/korisnici zemljišta biti na vrijeme obaviješteni. Odštetni zahtjevi biti će dostavljeni svim vlasnicima/korisnicima zemljišta.

Ovim putem molimo građane za razumijevanje i nesmetani rad Agencije za ugljikovodike. Također, mole se građani da ne diraju postavljene oznake i geofone (prijamnike) na zemljištima, kao i drugu opremu, kako ne bi došlo do oštećenja.

 

Kontakt predstavnika na terenu:

STJEPAN PAVELIĆ
Kontakt broj: 099 698 0132
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt osoba Agencije za ugljikovodike:
ŽELJKA RUKAVINA
Kontakt broj: 01 6431 921
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.