{gallery}2015/12/23/06{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava svečano je otvorio Gradsko klizalište na Trgu Republike Hrvatske.

Program su upriličile Mažoretkinje grada Vukovara na klizaljkama, te atraktivnim nastupom u paru, a nazočne su zabavljala i djeca vukovarskih vrtića.

„Sredstva za rad klizališta osiguralo je čak 18 sponzora u ukupnom iznosu od 130.000,00 kn te im ovim putem zahvaljujemo na prepoznavanju ideje i nesebičnom doprinosu koji su pružili kako bi vukovarski mališani i ove godine uživali u zimskim radostima", rekao je gradonačelnik Penava, dodavši kako su ove godine prvi put postavljena pomagala za učenje klizanja koja su posebno atraktivna djeci jer su u oblicima snjegovića i pingvina.

U samoj blizini klizališta koje se prostire na 600 kvadratnih metara posjetitelje očekuju topli napitci te predivan blagdanski ugođaj uz prigodne pjesme i rasvjetu u boji

Odlukom Gradonačelnika Ivana Penave korištenje klizališta i klizaljki i ove je godine besplatno , a uživati u čarima klizanja možete svakog dana od 09,00 do 21,00 sat.