×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2015/12/23/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/12/23/06

{gallery}2015/12/23/06{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava svečano je otvorio Gradsko klizalište na Trgu Republike Hrvatske.

Program su upriličile Mažoretkinje grada Vukovara na klizaljkama, te atraktivnim nastupom u paru, a nazočne su zabavljala i djeca vukovarskih vrtića.

„Sredstva za rad klizališta osiguralo je čak 18 sponzora u ukupnom iznosu od 130.000,00 kn te im ovim putem zahvaljujemo na prepoznavanju ideje i nesebičnom doprinosu koji su pružili kako bi vukovarski mališani i ove godine uživali u zimskim radostima", rekao je gradonačelnik Penava, dodavši kako su ove godine prvi put postavljena pomagala za učenje klizanja koja su posebno atraktivna djeci jer su u oblicima snjegovića i pingvina.

U samoj blizini klizališta koje se prostire na 600 kvadratnih metara posjetitelje očekuju topli napitci te predivan blagdanski ugođaj uz prigodne pjesme i rasvjetu u boji

Odlukom Gradonačelnika Ivana Penave korištenje klizališta i klizaljki i ove je godine besplatno , a uživati u čarima klizanja možete svakog dana od 09,00 do 21,00 sat.