Kategorija: Upravni odjel za društvene djelatnosti

Grad Vukovar će i ove školske godine 2020./2021. financirati cijenu mjesečne učeničke karte u javnom gradskom autobusnom prijevozu za sve redovite učenike srednjih škola, koji imaju prebivalište na području grada Vukovara, a čija je udaljenost od adrese u mjestu prebivališta do adrese u mjestu škole veća od 2 kilometra.
Za ostvarivanje prava na besplatni gradski autobusni prijevoz srednje škole na području grada Vukovara dostaviti će ovjerene popise redovitih učenika od 1.-4. razreda, upisanih u školskoj godini 2020./2021., koji imaju prebivalište na području grada Vukovara, a čija je adresa prebivališta udaljena od adrese škole više od 2 kilometra.
Upravni odjel za kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo će po primitku ovjerenih popisa učenika srednjih škola na području grada Vukovara, dostaviti popise izabranom prijevozniku.
Redoviti učenici srednjih škola s prebivalištem na području grada Vukovara, koji su na navedenom popisu imaju samo obvezu otići do odabranog prijevoznika (autobusni kolodvor - Čazmatrans Vukovar d.o.o.) te uz predočenje svoje važeće osobne iskaznice, uz fotografiju (učenika) i naknadu zatražiti izdavanje putne iskaznice.
Redoviti učenici srednjih škola s prebivalištem na području grada Vukovara, koji se školuju izvan područja grada Vukovara (Vinkovci, Osijek) ostvaruju pravo na sufinancirani međumjesni prijevoz redovitih učenika srednjih škola temeljem Odluke o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2020./2021. (NN 94/2020).
Učenici će u školi (tajništvu) zatražiti potvrdu o redovitom upisu (Potvrda 75% i potvrda 100%) u školskoj godini 2020./2021. te s ovjerenom potvrdom, fotografijom i propisanom naknadom (100,00 kn) zatražiti izdavanje putne iskaznice.
Učenici-korisnici prava na međumjesni prijevoz imaju obvezu otići s potvrdom do odabranog prijevoznika, odnosno ne dolaze u gradsku upravu.
Osobni podaci učenika prikupljaju se i obrađuju u skladu s općim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Za sve infomacije možete nazvati na broj: 032/456-545
ili se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.