Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček, pročelnica Upravnog odjela za opće poslove i ured gradonačelnika Sanja Tokić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović primili su povodom proslave Dana Grada Vukovara male Vukovarace rođene na Dan grada Vukovara.
Na javni poziv gradonačelnika, koji je uputio roditeljima djece s područja grada Vukovara, a rođena su 03. svibnja i nisu navršili 18 godina života, odazvali su se roditelji Naćuk Mihaela, rođenog 03. 05. 2013. godine, Jergić Elene, rođene 03. 05. 2010. godine, Pencinger Leona, rođenog 03. 05. 2008. godine i Vanese Međeši, rođene 03. 05. 2015. godine.

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček uputio je djeci i roditeljima čestitke za rođendan te im za sjećanje na taj trenutak uručio i prigodne darove. Također, djecu su upitali za prijedloge što bi željeli popraviti u Vukovaru, no djeca su bila zadovoljna svojim gradom.
„S obzirom su rekli kako je sve u redu i da djeca ne lažu, vjerujemo da je tako. Ali, naravno što god treba tu smo. Nastojali smo im osigurati sretno djetinjstvo. Puno smo ulagali u dječja igrališta, tako da danas imamo na preko 50 lokacija na kojima djeca imaju mogućnost provesti svoje slobodne trenutke u igri, a na nama je i da im omogućimo što lakše školovanje i stvaranje svih preduvjeta za ostanak u Vukovaru," izjavio je Pavliček nakon prijema i zajedničkog fotografiranja.