×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/07/12/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/07/12/01

{gallery}2016/07/12/01{/gallery} Dana 12. 06. 2016. godine krenula je akcija “S Gradom Vukovarom - ljeto u Bizovačkim toplicama“ s dva autobusa umirovljenika te ih je gradonačelnik Ivan Penava sa svojim suradnicima ispratio poželjevši izletnicima sretan put i ugodan provod.
Gradonačelnik je naglasio da Grad Vukovar želi svojim sugrađanima treće životne dobi osigurati dodatne sadržaje kako bi što više uživali u svojim zasluženim mirovinama. Također, kako postoji velika zainteresiranost, gradonačelnik je izjavio da će uvesti i dodatne autobuse za navedenu akciju ako bude bilo potrebe na što su prisutni izletnici izrazili veliko zadovoljstvo.
Navedena akcija odvija se u ljetnim mjesecima ove godine svakog utorka i četvrtka za umirovljenike s područja Grada Vukovara s 60 i više godina starosne dobi.
Polazak iz Sotina je u 08.40 h s autobusne stanice u središtu naselja, iz Vukovara polazi u 09.00 h s autobusnog kolodvora, a s autobusnog kolodvora iz Borovo naselja (kod Radničkog doma) u 09.15 h. Povratak s izleta u Bizovačkim toplicama je u 18.00 h.
Grad Vukovar za navedeni izlet osigurava troškove prijevoza i ulaznice za kupanje u Bizovačke toplice.
Svi umirovljenici koji ispunjavaju gore navedene uvjete dužni su podnijeti zahtjev u Gradskoj upravi Grada Vukovaru uz dokaz o prebivalištu (preslika osobne iskaznice) i dokaz o mirovini (potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Područna služba Vukovar i/ili poslovne banke u kojoj primaju mirovinu i/ili presliku rješenja o priznavanju mirovine primjenom međunarodnog ugovora i sl.).