Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

 Grad Vukovar i „Gradnja d.o.o iz Osijeka potpisali su danas ugovor vrijedan 9.490.323,22kn sa PDV-om za uređenje javno-prometne površine: nogostupa, kolnika i pješačke zone te pripadajuće oborinske odvodnje za područje ulica: Dr. Franje Tuđmana, J.J. Strossmayera i Vladimira Nazora i okolnih ulica. Ugovor su potpisali gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i predsjednik uprave „Gradnja" d.o.o Berislav Šmit. Projekt je izradila tvrtka „Elisa-S.Z. d.o.o iz Zagreba, a rok za završetak radova je 120 dana.

-Radostan sam što prvog dana Republike Hrvatske i Grada Vukovara u Europskoj uniji potpisujemo ugovor za jedan europski projekt kojim određujemo kako će nama i našim budućim generacijama izgledati središte našeg grada. A, Vukovar će biti ljepši nego ikada, vidjet ćete – naglasio je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Sabo, zahvaljujući projektantima na izvrsnim rješenjima koje će već dokazana tvrtka „Gradnja" zasigurno znati provesti u zajedničko djelo.

-Upravo na ovakvim projektima imamo ogromno iskustvo, poslu uvijek prilazimo vrlo odgovorno, što će u ovom slučaju biti i posebno naglašeno jer Vukovaru i njegovim građanima želimo predati središte grada uređeno na europski način – obećao je Berislav Šmit u ime izvođača radova i dodao da će s radovima započeti odmah.

{gallery}2013/07/01/02{/gallery}