Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Povodom Međunarodnog dana žena gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček posjetili su sugrađanke koje rade i nedjeljom te ih darivali ružama kako bi im malim znakom pažnje uljepšali radnu nedjelju i čestitali njihov dan.

„Budući da je ove godine Međunarodni dan žena pao na nedjelju, željeli smo ga tematski posvetiti ženama koje rade i nedjeljom trudeći se i neradnim danom priskrbiti za svoje obitelji. Željeli smo im uljepšati ovaj dan barem jednom ružom, a sudeći po osmijesima na njihovim licima, vjerujem kako smo i uspjeli u tome,“ rekao je gradonačelnik Penava čestitajući svim ženama Međunarodni dan žena.

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček pohvalio se s velikim brojem žena u Gradskoj upravi ističući kako su žene upravo na rukovodećim položajima.

„Iznimno smo zadovoljni s njihovim radom jer se pokazalo kako su zaista disciplinirane, savjesne te su spremne preuzeti rizike kada se radi o dobrobiti grada Vukovara,“ zaključio je zamjenik Pavliček.