Kategorija: Komunalac d.o.o.

{gallery}2016/11/15/03{/gallery} Gradska tvrtka Komunalac d.o.o. u suradnji s Gradom Vukovarom organizirala je smotru vozila zimske službe.

U sklopu predstavljanja zimske službe održano je i izvlačenje dobitnika nagradne igre „Stiže zima, sigurnost želimo svima". Direktor tvrtke Komunalac d.o.o. tom prilikom je rekao kako operativni plan zimske službe traje od 15. studenog do 15. travnja iduće godine te naglasio kako je tvrtka Komunalac spremna za novu sezonu čišćenja snijega.

„Ove godine pojačali smo naš vozni park s tri vozila i zimu dočekujemo s deset vozila opremljenih ralicama i posipačima soli. Kao i svake godine održavamo više od 100 ulica s područja grada Vukovara", naglasio je Štrangarević.

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava rekao je kako u ovu zimsku sezonu ulazimo jači nego ikad jer su se djelatnici tvrtke Komunalac d.o.o. izvrsno ekipirali u smislu tehnike i ljudstva.

„Grad Vukovar je u proračunu osigurao 600 tisuća kuna za troškove zimske službe", naglasio je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček te dodao kako su komunalni redari Grada Vukovara nadležni za pregled gradskih ulica. „Obilazit će središte grada gdje je najveća frekvencija ljudi, a sukladno pravilniku o komunalnom redu mogu propisivati i predviđene kazne. Ipak, vjerujem da će građani očistiti prilaze svojim kućama i stanovima", zaključio je Pavliček.

Dodajmo kako je troje naših sugrađana nagrađeno poklon bonom za 4 zimske gume u vrijednosti 2.500 kuna, poklon bonom za 2 zimske gume u vrijednosti 1.300 kuna i poklon bonom za set lanaca za gume u vrijednosti od 500 kuna.