Kategorija: Udruge

U ponedjeljak, 22. svibnja 2023. ušarenili smo se bojama i oblicima te omirisali cvijećem i biljem i jako nam se svidjelo!

PRONI Centar u suradnji s OŠ Josipa Matoša Vukovar proveo je volontersku akciju naziva “Moje školsko dvorište” u okviru manifestacije Hrvatska volontira. Ova akcija potiče razvoj inkluzivnog volontiranja koja je dio programa Volonterskog centra Vukovar te projekta “Moja kreativna i brižna zajednica” u kojem svoj doprinos daju dugoročni strani volonteri.

Kreativno stvaralaštvo za radosnije djetinjstvo stvarali su učenici i djelatnici OŠ Josipa Matoša Vukovar, djelatnici i volonteri PRONI Centra, volonteri školskog volonterskog kluba OŠ Nikole Andrića Vukovar, studentice iz Ukrajine, kao i studentice iz Amerike na stručnoj posjeti u PRONI Centru.

Volonterski doprinos: bojali smo zid škole sa raznim bojama, sadili cvijeće i začinsko bilje o kojima će učenici voditi brigu, a posebno nam se svidjela izrada školice (hop – hop od 1 do 10) koja će učenicima škole poslužiti za veselu igru.

Zahvaljujemo svima na uzajamnom radu i pomoći, kao i medijima na podršci. 

Bravo svi mi.

Dobro je što ste tu!

Hvala što ste tu!