Kategorija: Udruge

Završnom konferencijom EDVU zaključili smo i 2019. godinu tijekom koje smo se upustili u brojne izazove.

Europski dom Vukovar je 27.prosinca 2019. organizirao program u Gradskoj knjižnici Vukovar – odjel za mlade Spajalica gdje smo u ugodnoj blagdanskoj atmosferi napravili osvrt i cjelovitu sliku o tome što smo odradili tijekom godine, ali i što smo to naučili. Također smo u goste pozvali poduzetnika Darka Ravkića, vlasnika obrta za informatičke usluge koji je održao predavanje na temu Poduzetništvo u IT sektoru. Osim toga, svi prisutni su mogli uživati u izložbi Vukovarskih umjetnica i Fotokluba Vukovar te smo se počastili uz bio-vegetarijanski domijenak koji nam je pripremila gđa Milijana Mitrović.

Korak po korak, projekt po projekt i napravili smo mnogo pozitivnih promjena kako bi naš Vukovar učinili boljim mjestom za življenje. Tijekom ove godine organizirali smo brojne tribine i predavanja u okviru kojih smo pokretali dijalog i aktualizirali teme koje naši sugrađani smatraju važnima. Također smo mlade poticali na mobilnost, rad na sebi i aktivniju ulogu u društvu kroz naš program za mlade.

Eko projekti su se tijekom 2019. godine također istaknuli kao jako važno polje djelovanja, a učili smo i o bogatstvu tradicije i kulturne baštine naših naroda i različitostima koje nas spajaju i obogaćuju.
Zahvaljujemo našim partnerima, suradnicima i svima onima koji podržavaju naš rad i dijele naše vrijednosti!

Konferencija je organizirana u sklopu programa Društveni kapital u zajednici, podržan od Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.