Mirovna grupa mladih Dunav 08.lipnja 2017. sudjelovala je na Danima mladlih.
Tim povodom oganizirane su prezentacije robotike i gaminga, programiranja robota i micro bit kartica, promocija EVS-a, a za najmlađe sugrađane upriličiena je zabava u vidu društvenih igara, igranja wii-ja, oslikavanja lica i podjela balona, crtanja i slikanja.
Nikola Varenica i Saša Kunić kroz izložbu su predstavili svoje crtalačke sposobnosti koje su privukle mlade za uključivanje na radionice digitalnog crtanja s kojima započinjemo.
Ovim putem zahvaljujemo Gradu Vukovaru za nabavljena 4 arduino seta za robotiku, udruzi IRiM na doniranim micro:bit karticama, i mbotima koji su predstavljeni javnosti, Udruzi VIBRA na doniranom VIBRABOX uređaju pomoću kog smo imali priliku slušati u Radničkom domu glazbu nezavisne glazbene scene, a koji nisu dostupni javnosti putem radio postaja.
Zahvaljujemo i poduzeću HOTSPOT d.o.o na korporativnom volontiranju, a koji su nam pomogli u ljudskim resursima.
Našem predavaču Leo Tot i ekipi mladih robotičara Josipu Sarađenu i Luki Bjelanoviću koji su roditeljima i mladima prezentirali što su sve naučili kroz #CroatianMakers i motivirali ih da uključe svoju djecu "u budućnost".
Zahvaljujemo Nikoli Varenici i Saši Saša Kuniću na prezentaciji digitalnog crtanja, te lokalnoj volonterki Anđeli Simić i EVS volonterima Robertu Martinez Casariego Castrillo i Juliani Araújo da Silva.